Tjenester

Frisør

Permanent makeup

Frisør:

Her kan du velge mellom de fleste tilgjengelige frisørtjenester som klipp, farge, bleking, oppsett m.m. 
Jeg har lang erfaring med frisørtjenester for damer, herrer og barn, så ta gjerne kontakt dersom du har noen spesielle ønsker!

Permanent makeup

Permanent makeup er en form for tatovering, hvor man tilfører farge i det ytterste hudlaget. 
De fleste som velger permanent makeup ønsker å gjøre hverdagen enklere. Ved å friske opp, forsterke eller evnt. korrigere konturer og farger som har blitt blassere med årene, føler man at man ser mer fresh og opplagt ut. 

Fargen vil langsomt svekkes og etter hvert forsvinne, alt etter hudens tilstand og beskaffenhet. Jo eldre man er, dess lengre sitter fargen.  Eyeliner kan bli liggende i 3-5 år. Brynene fra 2-3 år. Det er derfor viktig å tenke nøye gjennom valg av form og farger.

Behandlingen kan for noen oppfattes som ubehagelig. Enkelte har sammenlignet det med å nappe bryn eller vokse legger. Men generelt sier de fleste at de synes det gjør mindre vondt enn forventet. Før behandlingen, legges det på en lett bedøvende krem som demper ubehaget.

Behandlingen starter med at linjene eller konturene tegnes opp med blyant. Du kan da få mulighet for å korrigere slik at utgangspunktet blir slik du ønsker det.  En elektronisk penn med en tynn nål lager små hull i det øverste hudlaget og pennen fyller farge i hullene. Denne behandlingen tar normalt en til to timer. Siden noe av fargen vil forsvinne i løpet av et par uker, bør du komme tilbake for såkalt "refill" noen uker etter den første behandlingenØyenbryn:

Jeg bruker en teknikk som heter skråteknikk. Dvs. at jeg tatoverer inn tynne små hår som ser ut som naturlige øyenbrynshår. Man trenger 2-3 refill for å fullføre behandlingen. 


Eyeliner:

Eyeliner legges helt inntil vippekanten, man kan velge selv hvilken tykkelse man ønsker. 
Skal gi et naturlig resultat. 
Man trenger 2-3 refill. 

NB: 18 års aldersgrense på alle pmu behandlinger.